24 d’abril del 2010

Vicent Mas i maxine McKinnon vencedors absoluts en la Cursa Popular de Teulada
Juan Martínez, Carlos Moratalla i Emma Durut, guanyen també en les seues categories

24-04-2010. Dissabte passat es va celebrar la VIII Cursa Popular de Teulada, on van participar una bona colla d'atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium.

Vicent Mas va ser el guanyador absolut de la prova reina, amb un circuit costerut com és tradicional en aquesta localitat de la Marina Alta. Vicent va fer els 11 km de la prova en un temps de 37:44, a un ritme de 3:24 el km.

En la categoria femenina, Maxine McKinnon, va ser la guanyadora, no només en la seua categoria de veteranes B, sinó que com ja és habitual va ser la guanyadora absoluta de la categoria femenina, amb un temps de 44:14, amb 4 minuts d'avantatge sobre la segona classificada.

Del Baleària Diànium encara va haver dos pòdiums més en aquesta cursa: Juan Martínez va ser el guanyador de la categoria veterans B, amb un temps de 41:00 i Encarna Cardona va quedar en 2n lloc en la categoria sènior femení, amb un temps de 20:02.

També hi van participar Paco Muñoz i Jaime Avargues.

En els categories menors va haver dues victòries més, la de Carlos Moratalla en prebenjamí masculí i la d'Emma Durut, en benjamí femení, on Alicia Vicens va ser 4a. En alevi femení, Lua Fernandez va ser 4a i Emma Fornés 5a. En infantil femení, Natascha Luckacs 4a i Patrícia Mas 5a; i en cadet masculí, Manel Mas 6è.