22 de maig del 2010

Aina Fornés campiona autonòmica en 100 m tanques i 300 m tanques
Miquel Piera subcampió en 1500 m obstacles i Patrícia Mas tercera en martell

22-05-2010. Dissabte passat de vesprada va tindre lloc a Alacant el campionat autonòmic cadet. Els atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van obtindre quatre pòdiums:

Aina Fornés va participar en dues proves; en 100 m tanques va quedar primera (campiona autonòmica) i va millorar la seua marca personal, amb un temps de 15.28 s; en la prova de 300 m tanques també va quedar primera (campiona autonòmica) amb un temps de 46.47 s, millor marca personal de la temporada.

Miquel Piera va participar en la prova de 1500 m obstacles i va quedar segon (subcampió autonòmic) amb un temps de 4:35.34, mínima per al campionat d'Espanya cadet.

Patrícia Mas, en la prova de llançament de martell va quedar tercera autonòmica amb un millor llançament de 30.96 m

Raúl Bertomeu va participar en la prova de 100 m llisos amb una marca de 12.76 s, i en la prova de 600 m llisos on va quedar 9è amb una marca de 1:41.61.

Alba Sánchez va participar en la prova de 100 m tanques amb una marca de 18.39 s.

Laia Far va participar en la prova de triple salt i va quedar en 11a posició amb un salt de 9.11 m

Alba Sánchez, Patrícia Mas, Laia Far i Belén Moreno van participar en la prova de relleus 4x100 i van quedar en 6a posició amb un temps de 58.83s