9 de maig del 2010

Campionat Autonòmic d'Equips Absolut

09-05-2010. Diumenge de matí, a la pista d'atletisme de València es va celebrar el Campionat Autonòmic d'Equips Absolut. Complint amb l'acord d'associació subscrit pel Club d'Atletisme Baleària-Diànium i el Club d'Atletisme L'Alcúdia en categoria femenina, hi van participar dues atletes del Diànium, acompanyades per la seua entrenadora Maribel Mira, obtenint molt bons punts, que van fer possible que L'Alcúdia quedara en 4t lloc a només 6,5 punts del C.A. Silla, que va ser tercer.

Cristina Bertomeu va participar en 3 proves: En la prova de 200 m llisos va quedar 4a amb un temps de 29.95 s, millorant la seua marca personal. En 400 m llisos va quedar en 5a posició amb 1:06.77. Per últim, en la prova de relleus, 4x400, on Cristina va fer la primera posta, l'equip del C.A. l'Alcúdia van quedar en segon lloc amb un temps de 4:49.06.

Aina Fornés, en ser de la categoria cadet només va poder participar en una prova i ho va fer en 100 m llisos on, tot i que no és la seua millor especialitat, va obtindre el 3r lloc amb una marca de 13,50 s.