15 de maig de 2010

XIX Cursa Popular Vila de Pedreguer

Juan Martínez 1r veterà B en la Cursa Popular de Pedreguer
Pòdiums també per a Vicent Mas, Manel Mas, Emma Durut, Daniel Castillo i Natascha Lukacs15-05-2010. Dissabte passat de vesprada es va disputar la XIX Cursa Popular Vila de Pedreguer. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium van Participar els següents atletes:


Juan Martínez va quedar 1r veterà B, 21è de la general, amb un temps de 36:14. Vicent Mas va obtindre el 3r lloc de la general amb un temps de 34:11, i el seu germà Juanan va ser 8è amb 34:58.

També van participar Sarah Orndorff 6a sènior femení, seguida d'Encarna Cardona 7a. Van completar la participació del club en la prova reina Paco Muñoz i Emilio Vizcaya, que va anar a rodar-la.

En les categories menors va haver quatre pdiums, Manel Mas 2n cadet masculí, Emma Durut 2a benjamí femení, Daniel Castillo 2n pre-benjamí masculí i Natascha Lukacs 3a infantil femení. També van participar Emma Fornés 4a en aleví femení, i en la mateixa categoria, Laura Jiménez 6a i Lua Fernández 10, David Castillo 5è benjamí masculí i Alicia Vicens 10 benjamí femení