15 de gener del 2011

Aina Fornés, campiona autonòmica de proves combinades en pista coberta

15-01-2011. Dissabte passat, al Palau Lluís Puig de València, va tindre lloc el Campionat Autonòmic de Proves Combinades. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va participar Aina Fornés, que va guanyar 3 de les 5 proves individuals (60 m tanques, alçada i 800 m llisos) i va quedar segona en salt de llargada. Amb aquests resultats va aconseguir el títol de campiona autonòmica juvenil de l'especialitat, amb 3054 punts, amb més de 500 punts d'avantatge sobre la segona classificada, una atleta d'Onil, i la tercera, de Burjassot.

Aquest són els resultats d'Aina en cada prova: en 60 m tanques va fer una marca excel·lent 9.05 s; en salt d'alçada va millorar la seua marca personal, superant el llistó a 159 cm; en llançament de pes, va fer una marca molt discreta 5.66 m, en salt de llargada, els nuls no li van deixar fer més de 4.59 m, i en 800 m llisos va dominar la cursa des del començament i va arribar a meta clarament destacada, amb un temps de 2:27.14