8 de gener del 2011

Campionat provincial de clubs de València, amb el C.A. L'Alcúdia
Aina Fornés, mínima en 800 m llisos per al Campionat d'Espanya Juvenil

08-01-2011. Dissabte passat, al Palau Lluís Puig de València, atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van participar en el Campionat Provincial de clubs de València, formant part del Club d'Atletisme L'Alcúdia, en virtut de l'acord d'associació firmat entre els dos clubs per a la present temporada.

Aina Fornés va prendre part en la prova de 60 m tanques, amb l'alçada de la categoria absoluta de 84 cm. Era la primera vegada que Aina participava en aquesta prova absoluta i ho va fer molt bé, fent un temps de 9.40 s, ocupant el segon lloc de clubs, per darrere de les representants del València Terra i Mar, entre les quals estava Ana Torrijos, que és l'actual campiona d'Espanya de l'especialitat.

Cristina Bertomeu va participar en la prova de 800 m llisos i va millorar la seua marca personal, amb un temps de 2:38.30.

En la mateixa prova, 800 m llisos, va participar Aina, en un control, va quedar en segona posició, per darrere d'una atleta de la categoria promesa, i va fer un temps de 2:23.85, que és mínima per al Campionat d'Espanya Juvenil, que tindrà lloc a Saragossa el proper mes de març.