29 de gener del 2011

Campionat Autonòmic Promesa de Pista Coberta
Dani Cano campió en 800 m llisos i Aïda Pérez subcampiona en 400 m llisos

29-01-2011. Dissabte passat, al Palau Lluís Puig de València es va disputar el Campionat Autonómic de Pista Coberta de la categoria Promesa. Els atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium Dani Cano i Aïda Pérez van aconseguir una medalla en els seues actuacions.
Dani Cano va aconseguir la medalla d'or en imposar-se en la prova de 800 m llisos amb un temps de 1:59. Aïda Pérez va arribar en segon lloc en la prova de 400 m llisos, aconseguint la millor marca personal de la temporada.

Fora de concurs van participar Cristina Bertomeu que en la prova de 400 m llisos va fer un temps de 1:07, i Aina Fornés, que va participar en 60 m tanques absolutes, millorant la seua marca personal amb un temps de 9,17 s, i en salt de llargada on va fer un salt de 4,89 m.