15 de gener del 2011

Campionat provincial aleví de proves combinades i cadet

15-01-2011. Dissabte de matí a Benidorm va tindre lloc la primera jornada del campionat provincial cadet i el campionat provincial aleví de proves combinades.

Els atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium que hi van participar van ser Joansz Durut campió provincial cadet en la prova de 3.000 m llisos, amb una marca de 10:12.93 i Maria Perelló subcampiona provincial cadet en la prova de 3.000 m llisos, amb una marca de 12:14.57.

Emma Durut va participar en el campionat de proves combinades aleví; en 60 m llisos va fer un temps de 10.23 (4a de la seua sèrie), en llançament de pes va llançar 4,86 m ( 9è lloc) i en salt de llargada va saltar 2,87 m. En el conjunt de la combinada va quedar en 14a posició amb una puntuació de 554 punts.