17 de gener del 2015

El C.A. Baleària Diànium en el camp. autonòmic d'equips absolut en pista coberta
Les xiques 10es i els xics 13ens
Aina Fornés mínima en 60 m tanques

17-01-2015. Dissabte passat va tindre lloc al Palau Lluís Puig de València el campionat autonòmic absolut d'equips en pista coberta.

Repetint l'èxit de l'any passat, el C.A. Baleària Diànium, s'havia classificat en les dues categories, masculina i femenina. L'ambient viscut en l'expedició deniera va ser d'una gran festa i tots els nostres atletes van donar la talla i van obtindre un resultat molt destacat. L'equip femení va quedar en 10 posició i l'equip masculí, en 13a.

Entre els resultats dels nostres atletes, destaquem el 3r lloc aconseguit per Aina Fornés en 60 m tanques aconseguint la mínima per al campionat d'Espanya promesa, el 4t lloc aconseguit per Daniel Cano en 800 m llisos, malgrat haver corregut en la sèrie més lenta, el 6è lloc de Miguel Ángel Pizarro en 400 m llisos i els 7ens llocs aconseguits per Aina Fornés en 400 m llisos, Anna Torres en 800 m llisos, i Mayca Sala en 3000 m llisos.

Però sobretot, destaquem el coratge de Carlos Gimeno i Lili Riva que es van atrevir amb una prova amb una gran dificultat tècnica, com és la perxa, sense poder-la practicar per falta d'instal·lacions en la pista de Dénia, encara que , malauradament no van poder fer marca.