11 de gener del 2015

EL CLUB DIÀNIUM EN EL DUATLÓ D´ALGEMESÍ

El passat  diumenge, 11 de gener, es celebrà el I Duatló Escolar Vialterra Algemesí, una prova per a escolars, des de pre-benjamins fins a cadets de les escoles de triatló. Ambdues proves s’organitzaven per primera vegada en aquesta població. El centre neuràlgic de la prova va ser la Plaça del Mercat

A partir de les 11:30h s’obria  la participació a les   categories escolars. Des de la Plaça del Mercat va ser el punt d’eixida i tornada, ja que  allí també estava situada la meta.

La prova dels més menuts obria el calendari dels Jocs Esportius Escolars.

Fins aquesta població se va desplaçar Ignacio Calabuig Soria per a participar en aquest Duatló en categoria Cadet. Les distàncies a cobrir per Nacho van ser de 2.4 km de carrera a peu en un circuit urbà obert al trànsit, 9.5 km de ciclisme i finalment 1.6 km de carrera a peu. Nacho va anar de menys a més, entrant en meta en la 10ª posició, acabant a un ritmne de carrera a peu prop de 3 minuts kilometre.