1 de març del 2015

Campionat d'Espanya de cross per clubs

01-03-2015. Aquest cap de setmana va tindre lloc a Càceres el Campionat d'Espanya de Cross per Clubs en el qual va participar l'equip promesa masculí del C.A. Baleària Diànium i l'atleta Laura Jiménez, formant part de l'equip juvenil femení del Juventud Atlética d'Elx.

L'equip promesa, format per Carlos Cabrera, Miquel Piera, Jaime Rodrigo, Vicente Aranda i Carlos Gimeno, començava la seua cursa a les 9 del matí, sobre una distància de 10500 m. L'equip no s'havia plantejat cap objectiu més que disfrutar de la presència en el campionat i fer-ho tan bé com fóra possible, ja que les lesions patides per molts dels nostres no els havien permès arribar al campionat amb les millors opcions. Dels 5 participants Carlos Gimeno i Vicente no van poder acabar la cursa; un per molèsties en el genoll i altre va ser desqualificat en ser doblat; així, l'equip es quedava sense opcions de classificació. El primer dels nostres a entrar en meta va ser Carlos Cabrera (37:01), seguit per Miquel (39:01) i jaime (41:54).

Laura Jiménez va participar amb l'equip juvenil del J.A. Elx. La cursa, sobre una distància de 4050 m va començar a les 10:30. L'equip va quedar en la posició 14 de 51 equips participants. Laura va quedar en la posició 65 (segona de l'equip) amb un temps de 17:26