28 de març del 2015

CLUB DIÀNIUM EN EL DUATLÓ ESCOLAR CROSS DE CARCER

28-03-2015. El dissabte va tindre lloc el primer Duatló Escolar de Càrcer. Van participar més de 200 xiquets que van disfrutar al màxim de la competició.
A les 15:30 hores donava lloc la competició amb la categoria cadet, a qui van seguir infantils, alevins, benjamins i multideporte.
Fins a Carcer se van desplaçar 4 triatletes de l´Escola Municipal de Triatló.

En categoría cadet, amb unes distàncies de 2.2 km de carrera a peu, 8 km de ciclisme i 1.2 km de carrera a peu , Nacho Calabuig va entrar en meta en cuarta posición, fregant el podio,  amb un temps de 33:18 minuts.
En categoria infantil Joan Calabuig va fer un temps de 24:48 entrant en meta en cinquena posición, sobre unes distàncies de 1.8 km de carrera a peu, 6.4 km de ciclisme i finalment 600 metres de carrera a peu.
En categoria aleví Hugo Martínez va fer un temps en meta de 20:31 minuts, i va tindre que recorrer les distàncies de 1.2 km de carrera a peu, 4.8 km de ciclismo i per a finalitzar 600 metres de carrera a peu.
En categoria Benjamí, Damiá Puigcerver va fer un temps de 15:27 minuts i unes distàncies de 520 metres de carrera a peu, 3.2 km de ciclisme i 270 metres de carrera a peu.