7 de març del 2015

PÒDIUM EN EL DUATLÓ D´ELDA PER A L´ESCOLA DE TRIATLÓ DE DÉNIA

07-03-2015. Els nostres menuts esportistes competiren una jornada més en el Duatló d´ELDA.
Aquesta ciutat va  rebre a 200 xiquets que disputaren la primera edició del DUATLÓ Escolar Ciutat d'ELDA.

El calendari escolar se continua complint i les proves noves se consoliden en la nostra Comunitat. ELDA se bateja en una prova a on els xiquets van donar el máxim i que formava part de la Fase Provincial d'Alacant dels XXXIII JJDD de la COMUNITAT Valenciana.

El passat dissabte a les 9.30 hores del matí s´inicià una prova que a bon segur estarà de nou en el calendari la proxima temporada.
Una molt bona climatologia feu que els duatletes  estigueren a bon nivell.

Fins a Elda se van despalçar uns quants triatletes del Diànium per a fer aquest duatló.
En categoría Cadet, Nacho Calabuig desprès d´unes jornades apunt de fer pòdium per fi va poder asaborir el triomf acabant el segón de la seua categoría. Les distàncies a cobrir en aquesta categoría van ser 2.2 km de cursa a peu, 9.3 km de ciclisme i finalment 1.1 km de cursa a peu.
Segons conta  Nacho en el primer segment de carrera a peu anava darrere del grup de 5 de davant a un ritme de 3:17 km, en la primera transició per a agafar la bici, va fer una transició molt bona i va poder eixir al segment de ciclisme amb el grup de davant i va ser en la bici on se va escapar amb un altre duatleta fent el millor temps de tots els participants amb una mitja de 41 km per hora,  entrant els dos a la transició final e eixint a correr junts, però Nacho no va poder aguantar el ritme i va entrar en meta en segona posición amb un temps de 24:45 a 16 segons del primer.
En aquesta mateixa categoría Javier Cornejo va entrar en meta amb un temps de 28:40.
En categoría aleví, on les distàcies a cobrir eren 0.9 km de carrera a peu, 5 km de ciclisme i finalment 0.450 km de carrera a peu, Hugo Martínez va fer un molt bon cinqué lloc en la general