8 de març del 2015

Lili Riva subcampiona d'Espanya veterana de pentatló F35

08-03-2015. Es va celebrar el cap de setmana passat en Sant Sebastià el Campionat d'Espanya d'atletisme veterà en pista coberta, on va participar Lili Riva.

L'atleta veterana i entrenadora del C.A. Baleària Diànium es va proclamar subcampiona d'Espanya en la modalitat de pentatló. És una prova que consta de cinc disciplines: 60m tanques, salt d'alçada, llançament de pes, salt de llargada i 800 m llisos. Una prova dura i en la qual cal ser molt complet per a poder disputar-la. El primer i el segon lloc van estar molt disputats, ja que Lili és una bona velocista i la seva especialitat són les tanques; també se li va donar molt bé l'alçada, només una petita diferència en la llargada respecte a la seua rival i finalment el seu punt feble, el pes, la van relegar a una merescudíssima i ben lluitada medalla de plata.

A més a més, va participar també en la prova individual de 60 m tanques, en què va batre la seua marca personal, cosa que la motiva a seguir entrenant per a properes cites. En aquesta prova va quedar en 4t lloc.

Lili es va mostrar molt satisfeta pels resultats i va voler agrair al C.A. Baleària Dianium el suport que facilita als seus atletes i també l'entusiasme amb què el seu grup petits atletes l'animen a estar de nou en les pistes i disfrutar d'una nova etapa d'atleta.