18 de juny del 2016

Aïda Pérez guanyadora absoluta en el Cadí Trail Half 2016

18-06-2016. Dissabte passat, es va disputar el Cadí Trail una cursa per muntanya pel Pirineu, amb eixida i arribada en la Seu d'Urgell, amb dues modalitats, Cadí Trail i Cadí Half, amb la participació de diversos corredors del C.A. Baleària Diànium.

En la Cadí Half, més curta, de 27 km (+1200), vam comptar amb la presència de la corredora Aïda Pérez que va aconsegir arribar en primera posició de la general femenina i 7º absoluta.

En el Cadi Trail, en principi la prova devia recórrer una distància de km (+2500) però a causa de les inclemències meteorològiques que amenaçaven pluja i neu en les cotes superiors a 2000 metres, es va decidir canviar el recorregut. Els corredors van fer 40 km (+2200), encara que van tindre sort i, amb una temperatura fresqueta, la pluja no va fer acte de presència.

Els corredors del C.A. Baleària Diànium van ser Marc Bañuls (06:04:10), José Miguel Navarro (06:04:11), Isaïes Fayos (06:45:28), Josep Vicent Moltó (07:44:42) i José Manuel Marco, que va haver d'abandonar quan portava 14 km de pujada després d'arrossegar unes males sensacions des del primer moment de la prova.