11 de juny del 2016

El J.A. Elche tornarà Divisió d'Honor
Bon paper d'Aina Fornés i Patrícia Mas
Aina Fornés, mínima per al campionat d'Espanya absolut

11/06/2016. Dissabte passat va tindre lloc a Burgos la jornada final de la lliga de primera divisió, on participaven els 8 millors equips de la categoria per a determinar les 2 places d'ascens a la Divisió d'Honor. Del C.A: Baleària Diànium hi van participar Aina Fornés i Patrícia Mas formant part de l'equip femení del J.A. Elche en qualitat de filials.

Aina va participar en la prova de 400 m tanques, que va guanyar amb autoritat, amb una marca de 1:02.55, amb més d'un segon d'avantatge sobre la segona classificada, i va aconseguir 8 punts per a l'equip. Aquesta marca és mínima per a participar en el campionat d'Espanya absolut que tindrà lloc a Gijón a finals del mes de juliol.

Aina també va participar en el relleu 4x400, on l'equip del J.A. Elche va aconseguir el segon lloc (7 punts) amb una marca de 3:58.57.

Patrícia va quedar 6a en la prova de llançament de martell, amb una marca de 36.17m i va aconseguir 3 punts per a l'equip.

En conjunt, el J.A. Elche va acabar en segona posició, amb 110 punts, a només 1,5 punts del Super Amara de Sant Sebastià que va ser primer. Amb aquest resultat, el club d'Elx tornarà la pròxima temporada a la Divisió d'Honor, la categoria més alta dels clubs d'atletisme.

Fotos: https://goo.gl/photos/yLayvZThXDWebbmMA