11 de juny del 2016

Lliga escolar comarcal d'atletisme

11-06-2016. Dissabte passat va tindre lloc a Dénia l'última jornada de la lliga comarcal escolar d'atletisme. Aquesta última jornada, organitzada pel C.A. Baleària Diànium i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia va tindre lloc a la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal de Dénia i va ser possible gràcies a la col·laboració desinteressada de César Bas i Mariano Armero, jutges de la federació valenciana d'atletisme i un bon grup de voluntaris del C.A. Baleària Diànium.

Al final de la jornada vam comptar amb la presència de la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Dénia Marian Tamarit i el President del Consorci Esportiu de la Marina Alta Antonio Reig que van fer el lliurament de trofeus als tres guanyadors de cada categoria.

Aquesta lliga ha comptat amb 5 jornades (Pedreguer el 21 de novembre, el cross comarcal a Benissa el 20 de desembre, Pego el 10 d'abril, Pego el 14 de maig i Dénia l'11 de juny) i, en total, ha comptat amb la participació de 121 xiquets i xiquetes dels diferents pobles de la Marina Alta.

Els xiquets i xiquetes de l'Escola Municipal d'Atletisme de Dénia - C.A. Baleària Diànium han tingut una participació molt destacada i han aconseguit  pòdiums en les diferents categories: Adriana Femenia i Paula Femenia (benjamí femení), Saúl Delgado (benjamí masculí), Ana Muñoz (infantil femení), Elías Wadoud i Oscar Comes (infantil masculí), Marina Collado (cadet femení) i Unai Pérez i Gabriel Lázaro (cadet masculí).

Aquí teniu els resultats complets de la jornada de Dénia i les classificacions finals de la lliga en cada categoria: