10 de juny del 2016

Conveni C.A. Baleària Diànium - Instituto de Cardiología Deportiva (REMA)

El Club Atletisme Baleària Diànium signa un acord amb Cardiologia Esportiva REMA per als reconeixements mèdics

Amb la finalitat de poder oferir un servei més complet als seus socis, el Club Atletisme Baleària Diànium, ha aconseguit un acord de col·laboració amb la Clínica de Cardiologia Esportiva REMA, empresa de reconegut prestigi, a través del qual oferirà, al seu Centre especialitzat, reconeixements mèdics.

La Cardiologia Esportiva és una tècnica centrada en la detecció de problemes del cor que poden suposar un risc per a la pràctica de l'activitat física. L'avaluació està dissenyada per a xiquets, adults i tercera edat. Es tracta d'un servei dissenyat per a persones que practiquen l'esport com a forma d'oci i per a professionals. La realització d'aquesta prova prevé la mort sobtada.

L'acord es va realitzar amb la intervenció del Doctor i fundador de Cardiologia Esportiva Rema, Juan Olivert, i el Vice-President del Club Atletisme Baleària Diànium Ricard Pérez.

Tots dos van ressaltar la importància que té aquesta col·laboració per als corredors. En paraules de Ricard Perez, "amb aquest acord estem pensant en el soci i sobretot en la salut, des del Club sempre hem defensat fer esport però sempre en les millors condicions físiques". Juan Olivert ha volgut "agrair la preocupació del Club Atletisme Baleària Diànium i la importància que es realitzen aquests reconeixements que ajuden a detectar la tan temuda mort sobtada".