22 de juliol del 2017

Triatló de Banyoles

22/07/2017. Dissabte passat Damià Puigcerver Llorens va prendre part al triatló de Banyoles on es realitzava el campionat d'Espanya de triatló sprint i aquatló, a més, l'europeu de clubs.

L'experiència va ser inoblidable ja que l'entorn, les instal.lacions i els recorreguts eren els mateixos que els que feien ús els atletes d'èlit. Va nadar 300m eixint de l'aigua en un grup gran, però problemes mecànics amb la bici van fer que en este tram de 6600m perdera el contacte amb el grup. Finalment en la carrera a peu va sentir bones sensacions i arribà a meta després dels 1800m amb un temps final de 33 minuts i en la posició 35a.

Les categories d'infantil i alevins van utilitzar els boxes dels esportistes d'èlit i van tindre una acollida dels espectadors increïble. Una gran experiència!!!