12 de maig del 2018

Penyagolosa Trails MiM 2018

12-05-2018. Dissabte passat, 10 components del C.A. Baleària Diànium van prendre part en la prestigiosa  Penyagolosa Trails® MiM .

Pertanyent a la WAA Spain Ultra Cup M, la clàssica Marató i Mitja celebrava la seua vintena edició. Penyagolosa Trails® MiM és una prova de resistència en règim de semi-autosuficiència que parteix des de la ciutat de Castelló, al nivell del mar, per acabar a Sant Joan de Penyagolosa. En un temps màxim de 15 hores, els corredors han de completar 60 km i un desnivell positiu de 3300m travessant les localitats de Castelló, Borriol, Vilafamés, Les Useres, Lucena, Xodos i Vistabella, per arribar a la meta situada a Sant Joan de Penyagolosa a 1.280 metres d'altura. La competició forma part de l'Spain Ultra Cup M.

Amb un dia amb molta calor i humitat que va dificultar el desenvolupament de la prova. La classificació dels nostres atletes va ser la següent: