26 de maig del 2018

Subida vertical a l'Hotel Bali (Benidorm)

26-05-2018. Dissabte passat, un grup de corredors del C.A. Baleària Diànium van participar en la subida vertical a l'Hotel Bali, en Benidorm.

Laurence Rastell va participar per tercer any consecutiu en la pujada a aquest hotel de Benidorm. Aquesta pujada és una etapa del Circuit de la “Towerrunning”, el calendari del qual passa per Dallas, Tallin, Nova York, Las Vegas, Paris (Tour Eiffel), Itàlia (Valtellina), Barcelona, Acapulco, Benidorm, Mèxic, Frankfurt, Moscou...

L'any passat va participar en el Bali, Frankfurt, enguany en Paris (La tour Eiffel), la Valtellina (Itàlia, Vertical Tube) i ara en el Bali de nou.

Abans d'aquesta última carrera Laurence anava en el numero 41 de la categoria Elite femenina.

La pujada vertical al'Hotel Bali és una cursa amb molta exigència: 924 escalons, 52 pisos i 180 metres de pujada.

Laurence va quedar en 8as posició en la categoria Elite femenina. Va fer la pujada en un temps de 6:55. Es mostrava molt contenta del resultat, ja que s'havia plantejat baixar dels 7 minuts i h va aconseguir.

En la categoria open, van participar uns altres corredors del C.A. Baleària Diànium: Mike Davies (6:30), Isa Orpi Martinez (7:55), Christiane Wein (8:01), Inma Gil Gil (10:08) i Mamen Gavila Guardiola (10:38).