12 de gener del 2019

L'equip absolut femení del Club d'Atletisme Diànium quartes en el Campionat Autonòmic per clubs absolut final B, empatades per puntuació amb el 3r equip.

12-01-2019. Al mateix temps que se celebrava el Campionat Autonòmic de Proves Combinades, va tindre lloc al mateix Palau Velòdrom Lluís Puig de València el Campionat Autonòmic per clubs absolut final B, on l'equip femení del club va realitzar un gran campionat. El van formar:
Anna Muñoz: 60 metres llisos amb un temps de 8.26.
Marta Morell: 200 metres llisos amb un temps 27.76.
Leire bisquert: 400 metres llisos amb un temps de 1:06.08.
Emma Fornés: 800 metres llisos amb un temps de 2:37.90.
Mar Salvà: 1500 metres llisos amb un temps de 5:42.64.
Maria Mulet: 3000 metres llisos amb un temps de 12:45.24.
Lili Rivas: 60 metres tanques amb un temps de 10.73 i llançament de pes (4kg) amb 6.52.
Clara Reig: Salt de llargada amb un salt de 4.42.
Anna Torres: Salt d'alçada amb un salt de 1.30.
L'equip de relleus format per Clara Reig, Anna Torres, Anna Muñoz i Emma Fornés van fer el 4x400 amb un temps de 4:39.25.

La competició va estar molt igualada en tot moment, arribant a estar l'equip de les nostres atletes en segona posició en certs moments, però finalment amb la suma de les posicions de cadascuna de les participants (51 punts), van obtindre la quarta posició empatades per punts amb tercer equip (C. E. Vinaròs) però per darrere degut a que les vinarossenques havien aconseguit més primers llocs, i a només 2 punts del segon equip (C. A. Alacant). Va aconseguir el triomf destacat l'equip d'Onil C. E. Colivenc. L'equip del C. A. Baleària Diànium va superar als equips de Sant Joan, Alcoi i Catarroja.

L'ambient en el nostre equip va ser des del primer moment immillorable. Van acabar el matí amb ganes de més per a la setmana que ve al Campionat Provincial de Clubs Absolut que tindrà lloc a la pista d'atletisme d'Elx, on es trobaran de nou amb una gran competència.