20 de gener del 2019

Lliga comarcal escolar d'atletisme en Dénia

https://photos.app.goo.gl/i5APQZfuCnW2mXyB8
20-01-2019. Diumenge passat, en la pista d'atletisme del poliesportiu municipal de Dénia, el C.A. Baleària Diànium i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia van organitzar la 4a jornada de la Lliga Comarcal Escolar d'Atletisme, amb la col·laboració de molts voluntaris, entre ells, atletes del C. A. Baleària Diànium i pares i mares de xiquets i xiquetes de l'E.M.A de Dénia - C.A. Baleària Diànium, gràcies als quals es va poder desenvolupar la competició de forma excepcional.

Van participar-hi un total de 100 xiquets i xiquetes de diversos pobles de la comarca: Dénia, Gata de Gorgos, Pego, Pedreguer, Ondara, Teulada, Xàbia i Benissa. 

En les categories benjamí i aleví les proves a realitzar eren velocitat, salt de llargada i llançament de pilota, mentre que en les categories infantil, cadet i juvenil eren velocitat, salt de llargada i llançament de pes.

En la classificació provisional de la Lliga, després de les quatre jornades, destaquem dels nostres atletes: Aitana Requejo i Iván Delgado primers en les seues categories.
Pau Flores, Damià Puigcerver i Natalia Seguí segons classificats. En infantil femení tenim un empat en la 2a posició d'Erika Miralles i Adriana Femenia amb 76 punts.
Saul Delgado, Pablo García i Hector Barbazan, tercers classificats.

Va ser una gran jornada, on tots els participants van poder gaudir d'un esport molt enriquidor i saludable com és l'atletisme.