23 de febrer del 2019

Campionat Autonòmic Infantil de Pista Coberta

23-02-2019 Dissabte passat, 5 atletes de l'E.M.A. de Dénia -  C.A. Baleària Diànium de la categoria infantil van participar en el Campionat Autonòmic Infantil de Pista Coberta en el Palau Lluís Puig de València. En aquest campionat, només hi participen els 14 atletes amb millors marques de la Comunitat en els concursos (salts i llançaments) i els 24 millors en les carreres. 

Dels nostres atletes, hi van participar: 
Damià Puigcerver, 5é autonòmic en els 60 metres llisos amb una marca de 8.29 la qual suposa marca personal per 17 centèsimes, una gran millora. També va participar en els 60 metres tanques amb una marca de 12.27, aconseguint la 21a posició.
Lucia Palacios, 5a autonòmica en el salt amb perxa, superant el llistó en 1.90 metres, la qual cosa suposa marca personal per 18 cm, una gran millora.
Erika Miralles, 11a autonòmica en el salt d'alçada, superant el llistó en 1.32, la qual cosa suposa marca personal per 1 cm. 
Paula Femenia, 12a autonòmica en els 500 metres llisos amb una marca d'1:31.55, el que suposa marca personal per més de 3 segons. 
Adriana Femenia va participar en la prova dels 2000 metres llisos.

La competició va suposar una gran experiència per als nostres menuts ja que tots ells participaven per primera vegada en un Campionat Autonòmic, en el qual, el nivell era molt alt i a més, la majoria d'ells competien per primera vegada en l'espectacular Palau Lluís Puig de València.

I d'esta manera, els nostres atletes infantils finalitzen la temporada de Pista Cobeta. Tots ells, esperen impacients l'inici de la temporada d'Aire Lliure.