17 de febrer del 2019

Última jornada de la Lliga Comarcal Escolar d'Atletisme i cloenda en Benissa

17-02-2019 Diumenge passat, va tindre lloc l'última jornada de la Lliga Comarcal Escolar d'Atletisme i la cloenda en Benissa. Va ser una competició molt interessant ja que la posició final dels nostres atletes en la Lliga depenia de la puntuació acumulada durant totes les jornades i aquesta era l'última en puntuar i on s'acabava de decidir tot. Tots ells van fer una gran actuació i van gaudir d'un circuit de cross molt entretingut.

En general, la Lliga Comarcal Escolar d'Atletisme ha sigut tot un èxit per als nostres atletes tant per l'alt nombre de participants de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium com per les posicions finals aconseguides per tots ells. Cal destacar els primers llocs en la Lliga d'Aitana Requejo (cadet femení) i Iván Delgado (benjamí masculí), els segons llocs de Pau Flores (cadet masculí), Adriana Femenia (infantil femení) i Saúl Delgado (infantil masculí), i els tercers llocs d'Erika Miralles (infantil femení), Damià Puigcerver (infantil masculí), Natalia Seguí (benjamí femení) i Héctor Barbazán (benjamí masculí). L'enhorabona a tots ells i a tota la resta de participants.

Encara no tenim les classificacions oficials del cross ni les acumulades de la lliga. Enquant les tindrem estaran disponibles en la nostra web http://www.cadianium.org