24 de gener del 2020

Gran Premi Internacional Ciutat de València
Joan Pérez aconsegueix la mínima Sub20 dels 60 ml i guanya el Premi Projecció Comunitat Valenciana.

24-01-2020 La vesprada de divendres passat va tindre lloc al Velòdrom Lluís Puig de València el Gran Premi Internacional Ciutat de València on hi van participar dos atletes del C.A. Baleària Diànium. Va ser un campionat amb un nivell molt alt, amb participació de grans atletes internacionals i nacionals com l'atleta de 400mll Óscar Husillos.

Joan Pérez Pons va participar en els 60m llisos aconseguint una marca de 7.13, la qual cosa li va permetre guanyar el Premi Projecció Comunitat Valenciana, ja que es tractava de la millor marca Sub18-Sub20 del Gran premi. El premi va ser atorgat per l'atleta campió paral·límpic David Casinos. Cal destacar que la setmana passada en el Campionat Autonòmic per equips Joan va aconseguir la marca mínima per participar en el Campionat d'Espanya Júnior (Sub20), aconseguint un registre de 7.09 i superant per tant, la marca mínima duríssima que ha decidit per a aquest any la Federació Espanyola amb 7.10.

Aina Fornés i Català també va participar en el Gran Premi en la prova de 60m tanques. En la semifinal va aconseguir un registre de 9.21, la qual cosa li va permetre passar a la final del campionat on va aconseguir una molt bona 4a posició amb una marca de 9.26.

Al final de la vesprada, hi havia control de 60m llisos i 1000m llisos per a atletes Sub14 allí mateix, on van prendre part alguns xiquets de l'EMA Dénia - C.A. Baleària Diànium, aconseguint moltes marques personals. Hi van participar:
  • Roc Miftah Martí i Soldevila amb 9.47 en 60 ml i 3:09.23 en els 1000 ml.
  • Paula Femenia Cascales amb 8.81 en els 60 ml i 3:31.11 en els 1000 ml.