17 d’abril del 2021

Campionat Autonòmic per Clubs Sub20
Excel·lent resultat dels equips del C.A. Baleària Diànium
Les xiques 4es i els xics 6ens

17-04-2021 Dissabte passat va tindre lloc a Castelló de la Plana, el Campionat Autonòmic de Club Júnior (Sub20) d'Aire Lliure.

Per primera vegada es classifica el C.A. Baleària Diànium per a este campionat. La normativa d'este campionat és molt exigent, perquè cal tindre un mínim de 14 atletes per a poder formar equip, però gràcies al creixement que ha experimentat el club en els últims anys, enguany ha sigut possible. Els equips del C.A. Baleària Diànium van estar formats per 17 atletes l'equip femení i per 15 atletes el masculí. Cadascun dels atletes havia de realitzar una de les diferents proves i segons la posició obtinguda en les proves individuals, l'equip anava sumant punts.

Els atletes del C.A. Baleària Diànium van saber traure la seua millor versió, aconseguint uns resultats magnífics de forma individual, la qual cosa els va permetre obtindre la 4a posició per equips en el cas de les xiques i la 6a posició de l'equip masculí. L'equip femení del C.A. Baleària Diànium només va ser superat pels equips del Platges de Castelló, València Club d'Atletisme i C.A. Safor-Teika de Gandia, els 3 clubs més importants de la Comunitat.

L'ambient entre atletes del C.A. Baleària Diànium va ser excepcional en tot moment, amb un gran recolzament des de les grades cap a aquells que competien en cada moment.

La competició va durar 7 hores de la vesprada del dissabte per poder complir amb la limitació de persones en la pista d'atletisme, però no van ser gens dures degut al bon ambient que va haver entre els atletes del club.