23 d’abril del 2021

Competició en Dénia

23-04-2021. Després del gran esforç que ha fet l'Ajuntament de Dénia per a condicionar la pista d'atletisme, per fi, el C.A. Baleària Diànium vam poder organitzar una competició. Malgrat que encara estan pendents la colxoneta i el saltímetre de salt amb perxa i la gàbia de llançaments, vam poder fer un control de curses, salts i llançament de pes. Confiem que, per a la propera competició prevista per a finals de juny, ja podrem disposar de totes les instal·lacions i podrem fer un campionat complet. El club també vol agrair la participació d'una gran quantitat de voluntaris que van fer possible que l'organització de la prova tinguera lloc d'una forma excel·lent.

La competició va ser un control escolar de la categoria sub 16 (cadet) i, com no podia ser d'una altra forma, la participació dels atletes de l'EMA de Dénia-C.A. Baleària Diànium, de la categoria va ser total.

Encara que, pel motiu de la pandèmia, no va poder haver públic a les grades, vam poder gaudir d'una bona vesprada d'atletisme.

Manuela Garcia Scaglia 56.13 en 300m tanques i 9.80 en triple

En les curses de relleus 4x100 també va haver molta participació d'equips de l'EMA de Dénia-C.A. Baleària Diànium. Vam presentar tres equips, tant en xics com en xiques:
Damia Puigcerver Llorens, Pablo Negre Smedema, Daniel Vila Vega, Marc Miralles Pedros 47.72
Josep Mengual Benavente, Hector Larrosa Martinez, Eric Nieto Perez, Alberto Berruti Leon 52.12
Beltran Martin Gil, Pedro Mezquida Plaza, Eugenio Avargues Moreno, Alex Collado Saenz De Jubera 56.32
Magdalena Anton Fichtl, Ayla Casado Brall, Elia Mulet Jorro, Elena Uribe Ferrer 58.93
Sara Olivencia Abellan, Ruth Almero Mut, Nayra Turvey Aparicio, Marta Puig Vega 1:01.84
Erika Miralles Cots, Adriana Femenia Cascales, Manuela Garcia Scaglia, Clara Ghiglino Molina, que havien guanyat la sèrie, van ser desqualificades per passar-se el testimoni fora de zona