30 d’octubre del 2022

Critèrium Autonòmic de Cross per Clubs a Orpesa
5a posició per a l'equip Sub16 masculí

30-10-2022 Diumenge passat va tindre lloc al Passeig Marítim de la Platja de les Amplaries d'Orpesa del Mar el Critèrium Autonòmic de Cross per Clubs on van participar 10 atletes de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium. Va ser un cross de molt alt nivell i amb una grandíssima participació.

En el campionat per equips, l'equip Sub16 masculí va aconseguir una molt bona 5a posició, a només una posició de classificar-se per al Campionat d'Espanya per clubs Sub16 de cross. Havien de recórrer una distància de 3000m. L'equip va estar format per:
Henry David Villafuerte Chiluiza 84é amb un temps de 13:11
També va participar Joan Buigues García, aconseguint la 34a posició i un temps de 10:56.

En la categoria Sub18 femenina Sofia Martínez Bertomeu també havia de recórrer 3000m, obtenint la 8a posició amb un temps de 12:33. En la categoria Sub18 masculina Óscar Buigues Dalmau va aconseguir la 22a posició i va recórrer els 4000m en un temps de 14:30