22 d’octubre del 2022

L'equip femení Sub16 es classifica per al Campionat d'Espanya per equips i aconsegueix una impecable 15a posició d'Espanya

22-10-2022. L'equip femení Sub16 de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium es classifica per segon any consecutiu per poder participar en la final B del Campionat d'Espanya per Equips Sub16.

Els 30 equips classificats es van distribuir per proximitat geogràfica en 4 encontres que van tindre lloc en diferents ciutats espanyoles. La Final A amb els 8 millors equips va tindre lloc a Castelló, i després va haver 3 seus per a finals B, una a Madrid, altra a Camargo (Cantàbria) i a Cartagena (Múrcia).

A Cartagena hi participaven dos equips de Catalunya, dos equips d'Andalusia, un equip d'Albacete, l'equip de Cartagena i el C.A. Baleària Diànium. El nostre equip va aconseguir una boníssima 5a posició en l'encontre, i cal remarcar que només va ser superat per un equip de l'encontre de Camargo, un equip de l'encontre de Madrid i els 8 equips de la final A de Castelló, aconseguint finalment una excel·lent 15a posició d'Espanya, millorant el resultat de l'any passat que ja van obtindre una molt bona 22a posició.

L'equip va estar acompanyat en tot moment dels seus entrenadors Aina Fornés, Miquel Castillo i César Bas, així com dels atletes de l'equip masculí Sub16 del club que van assistir per animar a les seues companyes.

Cal destacar la primera posició en l'encontre de Cartagena aconseguida per Elena Ómarsdottir en el llançament de javelina i les terceres posicions d'Aitana Bertomeu Ferrer en els 100m tanques, de Maria Berruti León en els 300m tanques i d'Érika Miralles Cots en salt d'alçada. La competició va acabar amb un relleu de 4x300m molt emocionant del nostre equip que va aconseguir també la 3a posició. L'equip també va comptar amb dos atletes filials del C. A. Llebeig Xàbia.

En els 100m extra va participar Irene Fernandez Vinagre, que va fer 15.79.