16 d’octubre del 2022

Cross de Jesús Pobre

16-10-2022. Diumenge passat va tindre lloc a Jesús Pobre la primera jornada de la lliga comarcal d'atletisme, que en aquesta ocasió va ser un cross.

Hi van participar més de 50 xiquets benjamins (Sub10), alevins (Sub12), infantils (Sub14) i cadets (Sub16) de l'E.M.A. Dénia - C.A. Baleària Diànium. Va eixir bon dia, on molts dels xiquets es van iniciar per primera vegada en la competició d'este esport.

En la categoria benjamí (Sub10), havien de recórrer una distància de 600m. És de destacar les posicions de Mateo Ginés Sanz i Bruno Cambra Femenia, primer i tercer respectivament en la categoria benjamí masculí.

En la categoria aleví (Sub12), havien de completar 2 voltes al circuit, realitzant una distància de 1200m. Cal destacar les posicions de Jindrich Pospisil i Vojtech Oplt, primer i segon respectivament en la categoria aleví masculí.

En la categoria infantil (Sub14), havien de completar 3 voltes al circuit, realitzant una distància de 1800m. Destaquem les posicions de Léo Baeza Cardona i Izan Monserrat Fernández, segon i tercer respectivament en la categoria infantil masculí i la segona posició de Yaiza Benítez Barea en la categoria infantil femení.

En la categoria cadet (Sub16), també havien de completar els 1800m realitzant 3 voltes al circuit. Cal destacar la primera posició d'Eddy Martínez Devesa en la categoria cadet masculí i les posicions de Katya Moreno Dokiyenko i Helena Criel, segona i tercera respectivament en la categoria cadet femení.