5 d’octubre del 2022

Daniel Barrera estarà amb la selecció valenciana Sub16

8/9-10-2022 Els propers dies 8 i 9 d'octubre tindrà lloc a Pamplona el Campionat d'Espanya de Federacions de la categoria sub 16, on estarà Daniel Barrera formant part de la selecció valenciana.

Daniel es va guanyar el lloc el cap de setmana passat, dia 24 de setembre, en el Critèrium Autonòmic de selecció Sub16 que va tindre lloc a València. Aquest campionat estava especialment dirigit a seleccionar els atletes que formaran part de la selecció valenciana en el Campionat d'Espanya per Federacions Autonòmiques que tindrà lloc el 8 d'octubre a Pamplona. Els campions i campiones de cadascuna de les proves d'este Critèrium serien els seleccionats.

En el nostre cas, Daniel va aconseguir una molt bona 4a posició amb una marca d'11.77, darrere de 3 atletes que ja havien guanyat les proves de salt de llargada, 300m llisos i 110m tanques. Això li va obrir la possibilitat d'aconseguir la seua selecció i així ha sigut, Daniel viatjarà a Pamplona aquest cap de setmana acompanyat de la resta de la selecció. Allí participarà en els 100m llisos en la jornada de dissabte de vesprada i el relleu de 4x100, que serà una de les últimes proves de la jornada del diumenge de matí.

En la web de la RFEA es podran seguir en directe els resultats i la retransmissió de la competició.