22 de març del 2024

L'Escola Municipal d'Atletisme de Dénia, Daniel Barrera, Marco García, Pablo Negre, Damià Puigcerver i Graziella Arnone guardonats a la Gala de l'Esport de Dénia 2024

22-03-2024 El passat divendres va tindre lloc al Centre Social de Dénia la Gala de l'Esport de Dénia 2024. Allí van assistir els esportistes premiats del C.A. Baleària Diànium i de l'E.M.A. de Dénia per recollir els seus guardons pels èxits assolits durant la temporada 2023.

En primer lloc, l'Escola Municipal d'Atletisme va estar reconeguda amb el premi a l'escola amb major progressió i creixement. Van recollir el premi Aina Fornés i Miquel Castillo com a cordinadors de l'Escola.

Després va ser el torn de Daniel Barrera i Marco García amb el premi als esportistes més destacats de les Escoles Municipals de Dénia, gràcies al seu or al Campionat d'Espanya Sub16 de federacions autonòmiques, on van representar a la selecció valenciana.

Per últim, Pablo Negre, Damià Puigcerver i Graziella Arnone van rebre el reconeixement pels seus objectius assolits durant la temporada:

Tots ells es mostren orgullosos pel reconeixement que els ha fet l'Ajuntament de Dénia i satisfets pel gran esforç que han realitzat per aconseguir tan bons resultats.