17 de març del 2024

Pau Jagersma 7é d'Espanya en llançament de javelina i 10é en martell en categoria Sub16

16/17-03-2024 El passat cap de setmana es va disputar a Lleó el Campionat d'Espanya de llançaments llargs de categories menors amb la participació de l'atleta de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium Pau Jagersma González. Pau va aconseguir classificar-se en les proves de llançament de javelina i llançament de martell en categoria Sub16, on només es classificaven els 12 millors atletes d'Espanya.

El dissabte de vesprada Pau va aconseguir un excel·lent 7é lloc a la prova de javelina, gràcies a un gran llançament de 49,60m, el que suposa una nova marca personal per a ell. El diumenge pel matí en la prova de martell va finalitzar en una molt bona 10a posició, amb una marca de 39.73.

L'atleta de Dénia va estar acompanyat durant la competició per la seua entrenadora Aina Fornés. Ambdós valoren molt positivament el campionat i esperen seguir millorant per aconseguir els propers objectius de la temporada.