27 de maig del 2024

Col·laboració amb RIEDENTAL Kids

10-05-2024. El C. A. Baleària Diànium ha arribat a un acord de col·laboració amb la clínica RIEDENTAL Kids. La col·laboració, en principi, tindrà una duració d'un any, però la intenció de les dues entitats és continuar-la més endavant i la seua il·lusió és que dure molts anys.

RIEDENTAL Kids és la secció infantil de la clínica RIEDENTAL, que està en Dénia, en l'avinguda Joan Fuster, 42, amb 13 anys de trajectòria. RIEDENTAL Kids porta a terme una cura integral de la salut dental dels seus pacients, però també està enfocada en la prevenció i per això, pròximament, llançarà el seu programa PLAN CARIES CERO per a ajudar a les famílies en la presa de consciència sobre la importància de la salut bucal. El pla consisteix a realitzar unes revisions periòdiques i evitar problemes futurs en la salut bucal dels seus fills.

Gonzalo Galleguillo junt al seu equip de professionals, sostenen que ‘El moment per a què els nostres xiquets obtinguen les ferramentes per a una vida saludable per la resta de les seues vides, és ara’. Un programa que busca crear bones experiències amb una clínica íntegrament disenyada per a aquest fi: espais bonics, entretinguts i associats al joc i un personal odontopediàtric especialment capacitat.