15 de maig del 2024

El C.A. Baleària Diànium i l'Ajuntament de Dénia organitzen un encontre de 2a divisió

19-05-2024. El pròxim diumenge, el C.A. Baleària Diànium i l'Ajuntament de Dénia organitzarem un encontre doble de segona divisió en la pista d'atletisme del poliesportiu de Dénia.
Per segon any consecutiu, el C.A. Baleària Diànium ha classificat els dos equips per a participar en la 2a divisió absoluta. L'any passat la RFEA (Federació espanyola) ja ens va encomanar d'organitzar un encontre de xiques. Enguany ens ha encomanat un encontre doble on participaran tant els xics com les xiques.

En l'encontre femení, a part del C.A Baleària Diànium, participaran el CA Murcia, el Pegasus (Balears) i els valencians C.A. Torrent, C.A. Silla i C.A. Moncada. En l'encontre masculí al costat dels deniers, participaran At. Málaga, At Bahía de Cádiz, CEA Tenerife i els balears Pegasus i Amistat.

La competició començarà a les 10 amb les proves de martell i marxa i acabarà sobre les 15:15 amb els relleus 4x100 i 4x400.

El C.A. Baleària Diànium convida a tots els afeccionats a l'atletisme a assistir al poliesportiu de Denia i no perdre's esta oportunitat per a disfrutar d'un atletisme d'un alt nivell en esta competició d'equips.