10 de febrer del 2006

Col·laboració econòmica amb la II Cursa Solidària

El II Cap de setmana Solidari, que organitzen conjuntament les regidories d'Esports i d'Igualtat de l'Ajuntament de Dénia, el Club de Regatas Marítimo Dénia i el Club d'Atletisme Diànium consta, com l'any passat, d'una regata i una cursa popular, que tindran lloc els dies 25 i 26 de febrer.

Hi ha tres formes de col·laborar econòmicament amb la Cursa Solidària:
  • Dorsal 0: Amb una aprotació voluntària qualsevol. Es pot fer, dipositant els diners en unes urnes que, des del dilluns passat, estan col·locades a tal efecte en el Poliesportiu, l'Oficina de Turisme, el Club de Regatas Marítimo Dénia, Oficines del Mercat i en la Regidoria de Joventut.
  • Corredores i corredors: Faran una aportació mínima de 5 euros en el moment de la inscripció, el mateix diumenge dia 26 a partir de les 11 del matí, en unes urnes col·locades en el lloc de la inscripció, en les instal·lacions del Port Esportiu Marina de Dénia. Rebran una camisola commemorativa i entraran en el sorteig de diferents regals.
  • Empreses col·laboradores: Les empreses poden col·laborar aportant els productes o serveis amb què treballen (vals de descompte, viatges, sopars o qualsevol altra cosa que vulguen oferir), que seran sortejats, el dia de la cursa, entre els corredors participants. Per a fer aquestes aportacions, les empreses que vulguen col·laborar, ho poden fer telefonant al número 606 51 35 50.
El Club d'Atletisme Diànium, el Club de Regatas Marítimo Dénia i les regidories d'Esports i d'Igualtat de l'Ajuntament de Dénia demanen la màxima participació en qualsevol de les tres formes.