12 de febrer del 2006

Emilio Vizcaya, campió autonòmic de 3000 ml en pista coberta.
El club obté 5 pòdiums en el provincial escolar de cross
Dani Cano, campió provincial de 800 ml

Emilio Vizcaya va guanyar la final autonómica de 3.000 metres llisos en pista coberta celebrada a la pista del Lluis Puig el passat diumenge 12 de febrer, en una magnífica cursa. Emilio va fer els 3.000 m en 8:29, per davant de Juan de Dios Salamanca, del Puerto de Alicante y Alejandro Llamazares del Quart de Poblet. Emilio va anar tota la cursa per darrere del corredor del Port d'Alacant i a 150 m del final, va fer un fort canvi de ritme, que el va permetre arribar a la meta en solitari.
En aquesta mateixa prova, Saïd Dai Day va quedar sisé, fent els 3000 m en 8:48

El mateix diumenge, les categories menors van participar en Alcoi en el campionat provincial de cross escolar, que per causa de la neu havia estat suspès dues setmanes abans, i, tal com ens tenen acostumats, ens van donar moltes alegries. En total van aconseguir 5 pòdiums.
En benjamí femení, Maria Perelló va quedar segona.
En aleví femení, vam fer doblet: Aina Fornés aconseguia novament guanyar la prova, i amb ella el títol de campiona provincial escolar, acompanyada per Alba Sánchez, en la segona posició. El pòdium, totalment comarcal, el completava Èrica Gil, de Pedreguer. En aquesta categoria també van aconseguir el títol de campiones provincials per equips, gràcies a la col·laboració, a més a més, d'Aina i Alba, de Malena Vázquez, Vanessa Torres i Patrícia Mas.
En aleví masculí, Miquel Piera, que va ser 4t, juntament amb Raúl Bertomeu, Enrique Carpi i Tardor Roselló, van aconseguir també ser campions per equips.
També van participar pel club, Nicol torres, Mireia Pérez, Bryan Torres, Carles Miralles, Beatriz Ferrer, Gina Thornton, Diana Caminal, Albert Pérez, Manel Mas i Peter Wichman.
En la categoria sènior masculí, Paco Martínez va aconseguir un altre pòdium en quedar 5è, ja que hi havia 6 premis.

En el campionat provincial juvenil, celebrat el dissabte en Alacant, Dani Cano va aconseguir proclamer-se campió provincial en 800 m.l., millorant molt el seu registre personal, que ara està en 2'08".