19 de febrer del 2006

Cross de Villena: Emilio i Aina, campions autonòmics. Benita, al nacional de cross.
Maria Perelló, subcampiona

Reportatge de fotos del cross
19-2-06. Un any més, es va celebrar el passat cap de setmana, el campionat autonòmic de cross comunitat i enguany amb una importància fins i tot major, ja que eixirien molts classificats al campionat d'Espanya federat i escolar. La prova es va disputar en un banyat i dur circuit de veritable cross, amb fred i vent. L'organització de C.A. Villena va ser esplèndida i va atraure a més de 1800 atletes de la comunitat.

Cal destacar la victòria d'Emilio Vizcaya, que ha aconseguit ser campió autonòmic dues setmanes seguides, la setmana passada, en 3000 m.l. i ara, en cross curt . L'altra victòria del club va ser per a Aina Fornés novament, que ja està deixant petjada en la història local i autonòmica (en la seua categoria no hi ha nacional). I com no? no hem de deixar de costat a Benita Breiter, que en acabar 6a en cadets es va guanyar la plaça al nacional.

En benjamí femení Maria Perelló va aconseguir arribar en la segona posició en un espectacular esprint final.

En aleví femení van participar Aina, que va dominar la carrera del principi al final, com ho està fent últimament en totes els curses en què participa i Alba Sánchez que va fer una molt bona cursa, sempre en els llocs del cap i acabant en un magnífic 4t lloc.

En el cross curt masculí, Emilio va aguantar els constants canvis de ritme que imposava el corredor del Joma Sport Angel Velasco durant tota la cursa, i al final va poder desfer-se d'ell en un últim esforç que el va permetre entrar a la meta en solitari. També va participar Antonio Masanet, que va acabar en 13 posició. En el cross llarg, Saïd Dai Day va obtindre la 10a posició.

També van participar en el cross, en les diferents categories Miquel Piera, Maria Schreiber, Lara Llobregat, Eloise Taylor, Mireia Pérez, Rainer Schreiber, Dani Cano, Jenna Galiana,