10 de febrer del 2006

II Cap de setmana Solidari

Per segon any consecutiu el Club de Regatas Marítimo Dénia i el Club d'Atletisme Diànium, uneixen els seus esforços per a organitzar les competicions esportives que conformaran el calendari del II Cap de Setmana Solidari.

Les dates d'aquest esdeveniment seran els dies 25 i 26 de febrer en els quals se celebraran les proves que, com l'any passat, consistiran en dues regates a disputar el dissabte 25 i el diumenge 26 a partir i les 12.00h i en dues carreres populars que transitaran per un traçat dins de les instal·lacions del Port Esportiu Marina de Dénia. Les carreres es disputaran el diumenge 26 a les 11.00h.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és buscar la major participació de públic que, a través de les seues aportacions voluntàries, permeta recaptar un fons solidari per a dedicar-ho a l'ajuda de les dones que sofreixen la violència de gènere.

La recaptació es donarà enguany a la Regidoria d'Igualtat que canalitzarà aquesta aportació als projectes posats en marxa durant el 2006 per a aquesta finalitat.

Els interessats a col·laborar amb aquesta iniciativa poden realitzar les seues aportacions el mateix dia de la carrera o en unes urnes que, des del dilluns dia 13, es disposaran en el Poliesportiu, l'Oficina de Turisme, el Club de Regatas Marítimo Dénia, Oficines del Mercat i en la Regidoria de Joventut.
Des de l'organització animem i sol·licitem la participació de tots.