8 d’abril del 2006

Dia 8 d'abril, medalles i bons resultats


Saïd Dai Day i Lkhalifa Boutari brillen en el Gran Fons de Massamagrell
En el V Gran Fons de Massamagrell es va agrupar el bo i millor del panorama internacional de l'atletisme de fons.
Va guanyar la cursa Juan Carlos De la Ossa, campió d'Espanya de cross llarg, que venia el diumenge anterior de quedar el primer europeu en el mundial de cross celebrat a Fukoka (Japó). De la Ossa va aconseguir batre el rècord de la prova, fent els 15 km en 43:56. El 4t ve ser Ahmed El Mansouri, que va ser el guanyador, la setmana anterior de la Mitja Marató de Dénia Gran Premi Travermed. El primer espanyol a arribar a la meta, en 5è lloc, va ser Alberto Juzdado, campió d'Europa de Marató. El primer valencià, Noel Cutillas, va quedar en 8a posició. Destaquem també la participació de diversos corredor kenians de primera fila, com Samwell Kalya i Wilson Chebet.
I entre totes aquestes estrelles internacionals, els nostres corredors van tindre un paper molt destacat. Saïd Dai Day va quedar en 11è lloc, el segon entre els valencians, amb un temps de 50:09, seguit immediatament de Lkhalifa Boutari, el 12è, amb 50:25.

Carles Miralles, 3r en el Provincial cadet a Elx
En la segona jornada del campionat provincial d'Aire Lliure cadet, celebrat a Elx de vesprada, vam tindre la participació de Carles Miralles, que va quedar 3r en una prova molt difícil, la de 1000 ml, amb un temps de 3:09,84 i Rainer Schreiber, que en la mateixa prova va arribar en la 4a posició, a un segon escàs per darrere de Carles.

13 medalles en el Trofeu Festes d'Onil (Infantil i aleví)
El mateix dissabte, de matí, els alevins i els infantils van participar en el Trofeu Festes d'Onil i se'n van tornar carregats de medalles. Tots els nostres atletes van aconseguir alguna medalla. Destaquem els dos plens que va aconseguir el club en les proves d'alçada en infantil femení i en 1000 ml en aleví femení, amb uns pòdium formats completament per atletes del nostre club.
3 medalles d'or individuals: Van ser per a Alba Sánchez en alçada amb una marca realment excel·lent, 1,20, que iguala la millor marca aleví femení de la temporada; Aina Fornés, en 1000 ml amb un temps de 3:25, a unes poques dècimes de millorar la seua marca personal; Lara Llobregat, en alçada amb un salt sobre el llistó a 1,15
4 medalles d'or per a l'equip de relleus 4x60 aleví femení, format per Vanessa Torres, Alba Sánchez , Marina Crespo i Aina Fornés. Van aconseguir la victòria amb un temps de 36 s i van fer una cursa fantàstica, passant-se el testimoni d'una forma impecable; van traure a les segones classificades, del club de Sant Vicent, una diferència considerable. Tots els presents vam disfrutar de l'espectacle amb molta satisfacció.
3 medalles de plata: Per a Alba Sánchez, en 1000 ml amb 3:40; Aina Fornés, en llargada amb un bot de 3,93; Maria Schreiber, en alçada amb un salt d'1,10.
3 medalles de bronze: Per a Miquel Piera en 1000 ml amb un temps de 3:25, millorant la seua millor marca personal; Marina Crespo en 1000 ml amb 4:00 i Paula Moreno en alçada amb 1,05 A part d'açò, Miquel Piera va quedar a un pas de la medalla en alçada, quedant 4t empatat amb el 3r amb 1,15; Vanessa Torres 5a en 500 ml; en 1000 ml, Maria Schreiber 4a, molt a prop de la medalla amb 3:48, Paula Moreno 5a amb 3:50 i Lara Llobregat 6a amb 3:57; i Marina Crespo i Vanessa Torres van participar també en 60 m tanques.
La cursa de 1000 ml femení es va fer conjunta alevins i infantils. La majoria de les participants van començar molt fort i van anar baixant el ritme conforme avançava la cursa. Aina i Alba, pel contrari, van començar per la part final del grup i van anar avançant una a una les contrincants. Aina va acabat en segona posició, a 1 segon de la primera (infantil) i Alba va acabar en la 5a posició general.