22 d’abril del 2006

El C. A. Diànium llueix amb llum pròpia a la Volta a Peu de Teulada
11 pòdiums i la major participació fan del C.A. Diànium el club més gran de la vesprada

Els colors blau i negre dels equipatges del nostre club es van posar de moda dissabte passat en la popular de Teulada. El nostre club es va fer vore tant per la quantitat dels seus atletes com pels pòdiums i bons resultats aconseguits.
Segons les classificacions de Som Esport, 62 atletes del C.A. Diànium van acabar la cursa i amb això va ser el club amb major participació.
Entre els 11 pòdiums aconseguits, destaca el 3r lloc de la general obtingut pel nostre President Antonio Masanet, que està fent una temporada espectacular.
Quatre primers llocs en les curses de les categories menors avalen el futur del club de la millor manera possible. Van ser per a Miquel Piera en aleví masculí, Aina Fornés en aleví femení, Eloise Taylor en infantil femení i Benita Breiter en cadet femení.
Vicent Llopis Cheli, recuperat d'una lesió, torna a ser una garantia d'èxits. Va acabar el 3r en veterans A.
Encara vam obtindre cinc pòdiums més: Quique Vicens, 3r en benjamí masculí; Maria Perelló, 3a en benjamí femení; Alba Sánchez, 3a en aleví femení; Marc Pastor, 2n en infantil masculí; i Paula Moreno, 2a en infantil femení.
Encara van obtindre un bon resultat, fregant els pòdiums respectius, Christian Escribano, Eros Carballo i Carles Miralles en cadet masculí; Lara Llobregat i Maria Schreiber en infantil femení; Dionisio Cheli, 4t en veterans B; Vicent Llopis Bolufer i Dani Cano, en juvenil masculí. I també van participar amb molt d'esforç Robin Moreno, Pau Ronda i Ana González.
Un altre bon resultat va ser el de Víctor Fernández, el tercer dels del nostre club, el 50è dels sèniors.