1 d’abril del 2006

Èxtis esportius del cap de setmana

Milla urbana en Sant Vicent del Raspeig
El dissabte dia 1, Antonio Masanet es va imposar en la categoria de veterans guanyant a gent consagrada, com Franc Beneyto (3r fa unes setmanes en 1500 ml en el capionat d'Espanya de veterans) i a tot un il·lustre de l'atletisme com és Domingo Ramon (campió del món en obstacles en veterans). Antonio, que porta 2 temporades entrenant a les ordres d'Emilio Vizcaya, està començant a arreplegar els seus fruits. Antonio es va imposar en un fortíssim sprint, amb un temps de 5:05.
Emilio Vizcaya, va quedar segon en l'èlit masculina. La victòria va ser per a l'atleta internacional Juan Carlos Esteso, del C. A. Puma Chapín. Emilio va tindre molt bones sensacions en tota la cursa i fins a l'últim metre li ho va posar molt difícil a Esteso. El temps d'Emilio va ser de 4:42 i el d'Esteso 4:41. En tercera posició va arribar el marroquí Hicham Etchaitui, en 4:46.
L'altre atleta del club que hi va participar va ser Paco Martínez, que tot i que no està encara molt en forma, va voler provar-se en la competició. Va quedar el 12è en la milla sènior amb un temps de 5:15.

El C. A. Diànium va obtindre 4 pòdiums en el Gran Fons de Burjassot
El Club d'Atletisme Diànium va tindre una nodrida participació, el mateix dissabte, en la Reunión de Fondo Gran Premio Ciudad de Burjassot, que és una cita important del calendari federat, on s'apleguen els millors fondistes del panorama nacional. Els nostres atletes van participar en les curses per a les categories menors i van ser capaços d'obtindre 4 valuosos pòdiums.
Maria Perelló va quedar segona en benjamí femení; Miquel Piera, 3r en aleví masculí; Aina Fornés, primera en aleví femení, on també van participar Alba Sánchez, 4a, Marina Crespo, 6a, i Laia Far, 11a; i Benita Breiter, 2a en cadet femení. També van participar Paula Moreno, 10a en infantil femení, Marc Pastor, 12è en infantil masculí, Ana González, 12a en cadet femení, Bryan Torres, 23è en cadet masculí i Dani Cano, 7è en juvenil masculí.

Carles Miralles, subcampió provincial
El mateix dia es va celebrar a Torrevella el Campionat Provincial Individual d'Atletisme de la categoria Cadet. Carles Miralles va quedar el segon (subcampió provincial) en la prova de 3000 ml, fent el recorregut amb un temps de 11:52