23 d’abril del 2006

Maxine Mckinnon, primera en veteranes en la Marató de Londres

Maxine McKinnon, atleta del C. A. Diànium, va tindre una participació immillorable aquest diumenge 23 d'abril, en la Flora London Marathon. Maxine va acabar en una boníssima 20a posició de la general de dones, la primera en la seua categoria W40 i va fer amb un magnífic temps de 2h 50' 27", millorant en 7 minuts el temps que va fer en Sant Sebastià, fa uns mesos, quan va quedar campiona del món de marató en veteranes. Aquestes dues actuacions són les més importants que ha fet aquesta atleta del C.A. Diànium, que, sense cap dubte, continuarà donant-nos més alegries per al club i per a la comarca de la Marina Alta.

Per la seua banda, l'atleta de Gata, del C. A. Diànium, Saïd Dai Day no hi va poder participar, com volia, per causa d'una amigdalitis inoportuna que li va impedir prendre part en la prova de mitja marató que té lloc a Londres coincidint amb la Marató i utilitzant el mateix recorregut.