2 d’abril del 2006

Saïd, 5è a la Mitja Marató de Dénia Gran Premi Travermed


La III Mitja Marató Ciutat de Dénia Gran Premi Travermed va resultar, com era d'esperar, un èxit esportiu i festiu. 600 atletes es van decidir a recórrer els 21 km de la prova, que va guanyar Ahmed El Mansouri, del C.A. Maratonianos de Guardamar.
Però no van faltar els èxits del C. A. Diànium Pavasal Iscomar Travermed Baleària. Saïd Dai Day va obtindre un magnífic 5è lloc; Juan Martínez va guanyar en veterans i va quedar el 10è de la general; Maxine McKinnon va ser la guanyadora absoluta en dones. Maxine, que està en un molt bon moment de forma, està preparant-se per a disputar la Marató de Londres.

Les curses menors, amb més de 100 participants de totes les categories, ens van donar les victòries de Maria Perelló en benjamí femení, Miquel Piera i Alba Sánchez en alevins, i Benita Breiter en cadet femení
També van poder pujar al pòdium, en alevins Enrique Vicens, 2n i Marina Crespo, 3a; en infantils, Lara Llobregat, 2a i Ivan Perelló, 2n; i en cadet, Mireia Pérez, 2a i Llúcia Sánchez, 3a. Els altres representants del club en les proves de les categories menors van ser Pau Ronda, i Nicole i Vanessa Torres.

Tenim algunes fotos fetes per col·laboradors. Els resultats complets estan en la web de Somesport