13 de maig del 2006

12 pòdiums del C.A. Diànium en la popular de Pedreguer
Maxine McKinnon, Marc Pastor, Miquel Piera i Joan Far guanyen les seues curses

Per primera vegada en les curses del Circuit a Peu d'enguany el C.A. Diànium no ha sigut el club amb major participació. L 'alta participació de xiquets del poble va fer que el Col·legi Públic L'Alfàs de Pedreguer fóra, segons les llistes de Som Esport, l'entitat que va aportar major nombre de participants.
Però els nostres no van defraudar. 4 primers llocs: MAXINE McKINNON va mostrar la seua autoritat en Veterans B fem. JOAN FAR s'estrenava vencent en Barrufet masc. MIQUEL PIERA continua imparable en Aleví masc i MARC PASTOR vencia en la difícil categoria d'Infantil masc.
Destaquen també el 5è lloc de SAÏD DAI DAY i el 10è lloc de BEATO MEDINA en Senior masc, el 4t lloc de JUAN MARTÍNEZ en Veterans A masc i el 5è de DIONISIO CHELI en Veterans B masc.
Els altres pòdiums van ser per a ALBA SÁNCHEZ 2a en Aleví fem, MARIA PERELLÓ 2a en Benjamí fem, PAULA MORENO i LARA LLOBREGAT 2a i 3a, respectivament, en Infantil fem, MARINA PASTOR i MIREIA PÉREZ 2a i 3a en Cadet fem, JENNIFER GALIANA 3a en Senior fem i ANA SALA 2a en Juvenil fem.
Uns altres bons resultats són els de MARINA CRESPO 8a en Aleví fem, ENRIQUE VICENS 9è en Benjamí masc, MARIA SCHREIBER 4a en Infantil fem i RAINER SCHREIBER 6è en Cadet masc.