20 de maig del 2006

Saïd Dai Day torna a guanyar amb autoritat en la Volta Popular de Gata.
Vicent Llopis Cheli, Miquel Piera i Eloise Taylor vencen també en les seues categories.

Una alta participació i un circuit extremadament dur en la prova reina, van marcar la X Volta Popular a Gata que es va celebrar el dissabte passat, 20 de maig, de vesprada.
Com ja ve sent habitual des que el C. A. Baleària Marina Alta i el C. A. Dénia Sport van decidir unir els seus esforços per a formar el nou C. A. Diànium Iscomar-Pavasal-Travermed-Baleària, el nostre club mostra la seua supremacia a cada lloc on va, tant per la gran participació dels seus atletes com pels trofeus aconseguits. I així ha sigut també en la popular de Gata, com en totes les altres curses del Ciucuit a Peu de la Marina Alta d'enguany.
Quant a la participació, segons les llistes de Som Esport, hem sigut el segon club, amb 62 atletes que van acabar les seues respectives curses, només superats, per poc, pel Club de Córrer El Garbí, de Gandia.
I pel que fa als resultats, immillorables, com sempre. amb 9 pòdiums.
SAÏD DAI DAY va tornar a ser, una volta més, "profeta en la seua terra". Ja no recordem quantes victòries consecutives porta l'atleta de Gata en les voltes populars del seu poble, en els últims anys.
També va guanyar MIQUEL PIERA en aleví masculí. Miquel està imparable en les curses del cicuit a peu. Ha guanyat totes les curses que s'han disputat fins ara: Teulada, Pego, Pedreguer i ara Gata.
VICENT LLOPIS CHELI, en veterans i ELOISE TAYLOR, en infantil femení, van guanyar també en les respectives categories.
També van obtindre un lloc al pòdium QUIQUE VICENS 2n en Benjamí masc, MARIA PERELLÓ 3a en Benjamí fem, CHRISTIAN ESCRIBANO 3r en Cadet masc, MIREIA PÉREZ 3a en Cadet fem i ANA SALA 2a en Juvenil fem
Un altres bons resultats van ser el que van aconseguir JOAN FAR 4t en Barrufet masc, EROS CARBALLO 7è en Cadet masc, ANA GONZÁLEZ 6a en Infantil fem, DIONISIO CHELI 5è en Veterans B masc, CRISTINA RODRÍGUEZ FRAILE 6a en Veterans A fem, VICENT LLOPIS BOLUFER 9è en Juvenil masc i MARI ANGELES OCHOA i ANA TERENCIO 8a i 9a, respectivament en Veterans B fem.
I, per suposat, mereixen també el nostre reconeixement tots els altres corredors que, en aquest cas fins a 62, amb el seu esforç defensen el nom del nostre club, el nostre poble i la nostra comarca de la millor manera que saben fer-ho.