27 de maig del 2006

Saïd Dai Day torna a guanyar en la Volta a Peu a Xàbia.
Lourdes López, Aina Fornés, Mireia Pérez i Maxine McKinnon vencen també en les seues categories.
El C.A. Diànium aconsegueix 13 pòdiums

Una vegada més, molts atletes del C.A.Diànium Baleària-Pavasal-Travermed-Iscomar van participar en la XVII Volta a Peu a Xàbia, que es va celebrar el dissabte passat, 27 de maig. Amb el nou traçat, el circuit era molt pla, ideal per a "fer marca" i això va atraure un gran nombre d'atletes de gran part del País Valencià. Segons les llistes de Som Esport 1198 atletes (935 en la prova reina i 263 entre totes les categories menors) van acabar la cursa i això la fa ser la més nombrosa de totes les curses del 10è Circuit a Peu de la Marina Alta celebrades fins ara.
Amb tot, el nostre club va tornar a ser el de major participació (72 atletes apareixen inscrits sota el nom de C.A. Diànium en les llistes de Som Esport).
SAID DAI DAY va tornar a demostrar que que no hi ha qui el pare en les curses del circuit. Porta quatre victòries en les cinc curses que s'han disputat fins ara i tot fa pensar que novament es farà amb el títol de guanyador del circuit. Va fer els 10 km en 32:48.
No va haver sorpreses en les dones i MAXINE McKINNON (Veterans B fem) va ser la primera a entrar en meta tot i que competia amb moltes altres xiques molt més joves que ella. Va fer els 10 km en uns formidables 37:53.
Les primeres alegries de la vesprada ens les van donar les jovenetes promeses LOURDES LÓPEZ i SOFIA SCHULZE-STEINEN quan van quedar primera i segona respectivament en la cursa de Barrufet fem.
També van guanyar les seues curses AINA FORNÉS en Aleví fem i MIREIA PÉREZ en Cadet fem.
Els altres pòdiums del club van ser els que van aconseguir ENRIQUE VICENS 3r en Benjamí masc, MIQUEL PIERA, que tot i patir un giró de peu i córrer quasi tota la cursa amb dificultat, va quedar 3r en Aleví masc, MARC PASTOR 2n en Infantil masc, LARA LLOBREGAT 2a en Infantil fem, VICENT LLOPIS CHELI i JUAN MARTÍNEZ 2n i 3r respectivament en Veterans A masc i BERTA RIVERA 2a en Senior fem.
Van quedarfregant el pòdium ALICIA VICENS 5a en Barrufet fem, MARIA PERELLÓ 4a en Benjamí fem, ALBA SÁNCHEZ 4a en Aleví fem, CHRISTIAN ESCRIBANO 4t en Cadet masc, DIONISIO CHELI 6è en Veterans B masc, CRISTINA RODRÍGUEZ 4a en Veterans A fem i ANA SALA 5a en Juvenil fem.