7 de maig del 2006

Emilio Vizcaya venç a la 24a Volta a Peu a València, per segon any consecutiu.
Saïd Dai Day, tercer en la mateixa prova.

El diumenge 7 de maig, va tindre lloc la tradicional Volta a Peu a València, que amb 50000 inscrits és sens dubte la prova atlètica amb més participació del panorama valencià i el C. A. Diànium va estar present en el pòdium, per partida doble.
Els nostres atletes van demostrar el magnífic estat de forma en què es troben. Emilio Vizcaya i Saïd Dai Day van estar sempre en els llocs de cap de la cursa, que es va córrer molt ràpida deguda als continus canvis de ritme que els nostres imposaven. A poc a poc van anar trencant les forces dels seus rivals i van arribar al final de la cursa en un grupet de quatre corredors. En l'últim moment, Emilio va fer ús de la seua extraordinària punta de velocitat i va aconseguir fer-se amb la victòria, per segon any consecutiu. Va fer un temps de 24:05. Saïd va poder traure les forces suficients perquè no el superara Jorge March del C.A. Ribapeu i aconseguir la tercera plaça, després d'haver estat marcant el ritme durant la major part de la cursa i haver guanyat brillantment, el dia anterior, la Volta a Peu a Pego. Entre els dos nostres, Abdherraman Chemaiti, del Runners, es va colar en la segona plaça. També hi va participar, fent una cursa boníssima Antonio Masanet.
El Punt2 de Televisió Valenciana va fer una entrevista al vencedor Emilio Vizcaya, que van retransmetre en el programa Temps de Joc del dimarts de vesprada, juntament amb el reportatge de la cursa.