6 de maig del 2006

Saïd Dai Day, guanya en la Volta a Peu de Pego.
Maxine McKinnon, Aina Fornés i Miquel Piera guanyen també en les seues categories.
El Diànium rep el premi a la major participació en les categories menors.

El dissabte passat 6 de maig, el Club d'Atletisme Diànium va prendre part també en la XXIV Volta a Peu a Pego. I novament ho va fer amb grans èxits.
En total, els nostres atletes van obtindre 11 pòdiums.
Destaca per damunt de tots el triomf de Saïd Dai Day en la cursa absoluta. L'atleta de Gata està disposat a tornar a guanyar el X Circuit a Peu de la Marina Alta, com ja va fer l'any passat, i ha començat de la millor manera possible. Va fer els 10 km en 33:08.
Igual com va passar en la cursa de Teulada, el nostre club va ser el que va tindre la major participació de tots. Segons les llistes de Som Esport, que s'encarrega de la informàtica de les curses del circuit, 66 atletes del nostre club van prendre part en les curses de totes les categories que es van celebrar.
L'organització va establir un premi al club amb major participació en les categories inferiors i com no podia ser d'una altra manera, va anar a parar al C. A. Diànium, amb els nostres 13 xiquets i xiquetes que van prendre part en les curses menors.
A part del de Saïd, vam tindre tres primers llocs més. Maxine McKinnon va guanyar en la categoria de veteranes B, i va quedar la segona en la classificació general femenina.
En les categories menors no van faltar els èxits: En alevins, no van fallar els nostres, i Aina Fornés i Miquel Piera guanyaven amb autoritat les seues respectives curses de les categories femenina i masculina, respectivament.
Els altres pòdiums obtinguts pels nostres van ser per a Quique Vicens, 3r en benjamí masculí; Maria Perelló, 3a en benjamí femení; Alba Sánchez, 3a en aleví femení; Marc Pastor, 2n en infantil masculí; Mireia Pérez, 2a en cadet femení; Berta Rivera, 3a en sènior femení, i Ana Sala, 2a en juvenil femení.
Els èxits hagueren pogut ser encara majors, perquè van quedar fregant el pòdium Marina Crespo, Christian Escribano, Vicent Llopis Cheli, Paqui Bolufer i Paula Moreno, que va haver d'abandonar la cursa quan es trobava en molt bona situació per aconseguir un nou pòdium.